Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η Αμαρυλλίς στο X Factor

Η Αμαρυλλίς θα είναι η guest του X Factor Live αυτήν την εβδομάδα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που αυτήν την χρονιά μετράει μόνο επιτυχίες θα παρουσιάσει live το radio hit «Αυτό είναι ο έρωτας» σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Ετοιμαστείτε για μια hot εμφάνιση!


Oσον αφορά στο show, θυμίζουμε ότι όποιος χάσει πια, χάνεται. Οι τέσσερις κριτές στο τέλος του 12ου live βρέθηκε ο καθένας τους με έναν και μοναδικό παίχτη στην ομάδα τους. Έτσι την Παρασκευή κάποιος θα εγκαταλείψει οριστικά τον αγώνα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο x factor. Και για όσους δεν είδαν το προηγουμενο live, να πούμε ότι υποψήφιοι για αποχώρηση βρέθηκαν και πάλι οι TU έχοντας αυτή την φορά να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη. Οι απόφαση των κριτών με ψήφους 3 έναντι 1 ήταν να κρατήσουν για 6η φορά το γκρουπ του Γιώργου Θεοφάνους στο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λεβέντη ο οποίος θεώρησε λάθος την απόφαση κυρίως του Νίκου Μουρατίδη αλλά και της Κατερίνας Γκαγκάκη να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για μία ακόμη φορά στους TU.

Οπως και να χει, Χάρης, Νίκη, Αλέξανδρος και TU θα παλέψουν στα επόμενα live για να διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που οδηγούν στον μεγάλο τελικό.
πηγή: e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου