Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Γιάννης Αγγελάκας κάνει στάση σε Πάτρα και Αθήνα

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τρεις φίλους και συνεργάτες τον Ντίνο Σαδίκη, τον Στάθη Αραμπατζή και τον Τίτο Καργιωτάκη κατευθύνεται προς Πάτρα και Αθήνα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά, συνεχίζει τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα. Επόμενοι σταθμοί του ιδιαίτερου αυτού μουσικού σχήματος λοιπόν, θα είναι η Πάτρα στις 26 Ιανουαρίου, στην Ακτή Δυμαίων και η Αθήνα με το Fuzz Club, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με τις «Τρύπες» ή μόνος του κατάφερνε και καταφέρνει πάντα να προσφέρει συγκλονιστικές ζωντανές εμφανίσεις, με τη χειμαρρώδη παρουσία του πάνω στη σκηνή. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του ελληνικού ροκ, η «φωνή» που κάθε φορά καταφέρνει να παρασύρει το κοινό.
Ο Ντίνος Σαδίκης δημιούργησε τους «Εν Πλω» το 1985, ένα συγκρότημα-σημείο αναφοράς για το ελληνικό rock, παρ’ ότι κυκλοφόρησαν μόνο ένα ιστορικό album. Με τον Γιάννη Αγγελάκα, φίλοι και συνεργάτες από παλιά, βρέθηκαν μαζί και στους «Επισκέπτες», μέλος του οποίου ήταν και ο Στάθης Αραμπατζής.
Σε όλες τους τις συναυλίες μέχρι τώρα, έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, δημιουργώντας μία «μυσταγωγική» ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο που έχουν εμφανιστεί, προσφέροντας live εμφανίσεις, συγκινητικές από την αρχή μέχρι το τέλος.
Και όπως πάντα, έτσι και τώρα, το τρίο θα κυκλοφορεί καθιστό, και αναλόγως θα σηκώνεται.
Πληροφορίες: Ακτή Δυμ αίων 53, Πάτρα / Fuzz Club,Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος , εισιτήρια 15 ευρώ.

πηγή: .clickatlife.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου