Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η Ειρήνη Μερκούρη ετοιμάζει αγωγές και μηνύσεις !

Έξαλλη είναι τον τελευταίο καιρό η Ειρήνη Μερκούρη, ύστερα από την τροπή που πήρε το θέμα αντικατάστασης της από την Μάρω Λύτρα στο μαγαζί που εμφανιζόταν, χωρίς η ίδια να έχει ενημερωθεί από κανέναν.

 
Η γνωστή τραγουδίστρια, όπως δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής Super Star, πηγαίνοντας στο νυχτερινό κέντρο να πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις της και ενώ η αφίσα με το όνομα της να δηλώνει την παρουσία της εκεί, αντιλήφθηκε την Μάρω Λύτρα και τον Διονύση Μακρή να κάνουν πρόβες, χωρίς να την έχει κανείς ενημερώσει. Η συμφωνία με την επιχείρηση ανέφερε πως το σχήμα, που είχε οριστεί από την αρχή, δηλαδή Αντύπας-Ειρήνη Μερκούρη και Πέτρος Ίμβριος θα εμφανίζεται από Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι Κυριακή των Βαίων, πράγμα το οποίο δεν τηρήθηκε και έτσι η τραγουδίστρια θα κινηθεί νομικά και θα ζητήσει τα δεδουλευμένα όλης της περιόδου.
Το θέμα που ξεχείλησε το ποτήρι, όπως η ίδια η Ειρήνη Μερκούρη δηλώνει είναι ότι δεν ενημερώθηκε από κανέναν για την αλλαγή του σχήματος και όλα αυτά συνέβησαν σε μια νύχτα. Η πικρία της φαίνεται έντονη και μέσα από το προφίλ της στο facebook, που τις τελευταίες μέρες γράφει σχόλια που δείχνουν απογοήτευση για την στάση της επιχείρησης και των υποτιθέμενων συνεργατών της που την «πούλησαν». Το σχήμα με την νέα του μορφή απαρτίζεται από τον Αντύπα, ο οποίος παραμένει και τον Διονύση Μακρή με την Μάρω Λύτρα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα :


πηγή: tralala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου