Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νέο album του ύστερα από έξι χρόνια σιωπής!

Νέο album του Ricky Martin ύστερα από έξι χρόνια σιωπής!

 

Το νέο album του Ricky Martin “Musica+Alma+Sexo” κυκλοφορεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Μετά τα εξαιρετικά “MTV Unplugged” και “Ricky Martin – Black & White Tour” albums, ο νικητής GRAMMY βραβείων και superstar επιστρέφει με το ολοκαίνουριο studio album του μετά από 6 χρόνια!


Η αναμονή των fan για το νέο ισπανόφωνο album “Musica + Alma + Sexo” είναι τόσο μεγάλη αφού το cd έχει ήδη φτάσει στο #1 των Latin Albums στο Amazon από τις προ-παραγγελίες.
Ο Ricky Martin και η Target θα γιορτάσουν αυτή την αποκλειστική έκδοση του album “Musica+Alma+Sexo” με ένα special Release Party και μια live performance στις 02 Φεβρουαρίου στην Νέα Υόρκη.
Το πρώτο single από το album είναι το -“Lo Mejor De Mi Vida Eres Tú”- και είναι αυτή τη στιγμή στο #1 του Latin Pop Songs στην Αμερική, ενώ η English Version “The Best Thing About Me Is You” μόλις «στάλθηκε» στα ραδιόφωνα, αφού πρώτα όμως ένα viral video με το τραγούδι αυτό,  στο YouTube ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις 2 μέρες. Ο Ricky Martin θα παρουσιάσει το “The Best Thing About Me Is You” στο “Today Show” του NBC τη 1η Φεβρουαρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

πηγή: mtvgreece.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου