Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αdele: «Κάνω μουσική για αυτιά, όχι για μάτια…»

Αdele: «Κάνω μουσική για αυτιά, όχι για μάτια…»

Η 23χρονη ερμηνεύτρια-συνθέτης Adele, που αυτή την εποχή μονοπωλεί τις κορυφαίες θέσεις των charts με το album “21”, έδωσε μια εξαιρετικά θαρραλέα και γεμάτη χιούμορ συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone.

H τραγουδίστρια του “Rolling In The Deep” δήλωσε ξεκάθαρα ότι έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί στην ζωή της από το αν πρέπει ή όχι να κάνει δίαιτα: «Δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το διασκεδάζω όταν δοκιμάζω ένα νόστιμο φαγητό μαζί με καλό κρασί. Δεν έχω την πολυτέλεια χρόνου για να σκεφτώ αν τρώω πολύ ή όχι.» 
 Αντίθετα, η Adele έδειξε αρκετά cool με τις καλλίγραμμες και «αδύνατες» pop stars όπως η Lady Gaga και η Katy Perry. Είπε: «Λατρεύω το στήθος και τα οπίσθια της Lady Gaga. Λατρεύω το στήθος και τα οπίσθια της Katy Perry. Όμως ακόμα κι αν είχα το ίδιο σώμα, δεν θα μ` ένοιαζε να το δείχνω συνεχώς. Κάνω μουσική για αυτιά, όχι για μάτια
Η Adele δεν δίστασε να μιλήσει και για τον αλκοολικό πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει πλέον καμία απολύτως επαφή: «Ποτέ δεν γνώρισα στ` αλήθεια τον πατέρα μου. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για μένα
Ένα ακόμα εκπληκτικό στοιχείο της εκρηκτικής προσωπικότητας της Adele, είναι ότι φοβάται να τραγουδήσει live: «Φοβάμαι τα ακροατήρια κάθε είδους. Σε μια συναυλία στο Amsterdam φοβήθηκα τόσο πολύ, που έφυγα από την έξοδο κινδύνου!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου