Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Πάνος Κιάμος: “Επικοινωνώ με τον κόσμο”

Ο Πάνος Κιάμος, εμφανίστηκε στην εκπομπή "ΟΛΑ 11" με τον Θέμο Αναστασιάδη και εκτός τον άλλων μίλησε και για τη συνταγή της επιτυχίας του...
Σύμφωνα με τον Πάνο, ο κύριος λόγος της επιτυχίας του είναι η επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, η δυνατότητα που του δίνεται να ακούει τη γνώμη του και να ανταλλάζει απόψεις και ιδέες με το κοινό. Η επαφή με τον κόσμο, όπως λέει "είναι ό,τι το καλύτερο", αφού έχει αγνές προθέσεις, το κάνει από ενδιαφέρον και όχι για να κερδίσει κάτι.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μαρτυρά, ότι ο Πάνος Κιάμος τον ακούει το κοινό του, είναι το Live album του το 2004. Οι θαυμαστές του, ζητούσαν να έχουν το πετυχημένο πρόγραμμα που έκανε στη Θεσσαλονίκη, και να το απολαμβάνουν και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο. Έτσι δημιουργήθηκε αυτός ο δίσκος. Και έτσι έκανε και επιτυχία. Εξάλλου, η επαφή του Πάνου με το κοινό του, του έχει αποφέρει ένα κύριο καλό, την γυναίκα του, αφού την γνώρισε μέσα στο καμαρίνι του.
Φαίνεται λοιπόν ότι κοινό και καλλιτέχνης πρέπει να έχουν άρρηκτη επικοινωνία, κάτι που το καταφέρνει πολύ καλά ο Πάνος και γι' αυτό είναι και τόσο αγαπητός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου