Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η Beyonce συνεργάζεται με 200 χορευτές για το νέο της video!

Η Beyonce συνεργάζεται με 200 χορευτές για το νέο της video!

Beyoncé  έχει προσλάβει 200 χορευτές αφρικάνικης καταγωγής για το νέο της video.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα fan site της Queen B, η 29χρονη τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στην έρημο Mojave της California και προσπαθεί να μπει στο πνεύμα μιας δύσκολης χορογραφίας επικών διαστάσεων με αφορμή τα γυρίσματα του video για το νέο της single.
Φημολογείται πως το single ονομάζεται “Girl” και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο, σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία. Σκηνοθέτης του video είναι ο Francis Lawrence, γνωστός από την δουλειά του για το “Circus” της Britney Spears και το “Bad Romance” της Lady Gaga.
Παράλληλα, η  Beyoncé  βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση ενός ακόμα project, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα αυτή την φορά. Πρόκειται για την μετονομασία του τραγουδιού “Get Me Bodied” σε “Move Your Body” με σκοπό να χρησιμοποιηθεί στην εκστρατεία της Michelle Obama για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.
Η Beyoncé προσέθεσε ένα ακόμα στίχο στο τραγούδι που σύντομα θα γίνει και video: “Don’t just stand there on the wall, everybody just move your body.”. To “Get Me Bodied” υπάρχει στο tracklist του album “B-Day”. 

MTVgreece.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου