Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

X-Factor: Τι έγινε στο 11ο live



Μια ακόμα δυνατή μουσική εμπειρία ζήσαμε την περασμένη Παρασκευή σο 11ο X FΑCTOR live show, που έφερε κριτές και διαγωνιζόμενους ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τελικό.
Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη κατά το ήμισυ σε τραγούδια από μιούζικαλ και κινηματογραφικές ταινίες. Αφορμή γι αυτό στάθηκε η επικείμενη πρεμιέρα της ταινίας «Burlesque» με την Christina Aguilera και την Cher και μάλιστα τα παιδιά έκαναν μια πολύ ωραία έναρξη με τραγούδια που θα ακουστούν σε αυτή την ταινία. Παράλληλα, μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, το Χ FACTOR έδωσε την ευκαιρία σε έναν τυχερό τηλεθεατή να ταξιδέψει με ένα αγαπημένο του πρόσωπο για 5 μέρες στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας.

Μεγάλος χαμένος της βραδιάς ήταν o Νίκος Μουρατίδης, που έμεινε μόνο με έναν διαγωνιζόμενο στην ομάδα του. Ο Γρηγόρης, αν και ήταν για πρώτη φορά ανάμεσα στους προτεινόμενους, ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε. Οι κριτές επέλεξαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στους TU από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και έτσι ο τραγουδιστής από την Κύπρο αποχαιρέτησε το X FACTOR. Έτσι, εκτός από την ομάδα των αγοριών του Γιώργου Λεβέντη που συνεχίζει με δύο υποψηφίους, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν από ένα διαγωνιζόμενο και κάθε αποχώρηση στο εξής θα είναι καθοριστική…

Guests στο 11o X FACTOR live ήταν ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος τραγούδησε ένα medley από τις επιτυχίες του, αλλά και η Τάμτα που ερμήνευσε τραγούδια από το νέο της άλμπουμ.

πηγή: music.net.cy/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου