Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ο Steven Tyler μιλάει για American Idol – Aerosmith!

Ο Steven Tyler μιλάει για American Idol – Aerosmith!
O Steven Tyler είναι πλέον μέλος της κριτικής επιτροπής του American Idol, μαζί με τον Randy Jackson και την Jennifer Lopez. Ο ίδιος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Billboard μίλησε για την νέα του τολμηρή προσπάθεια στο γνωστό talent show, που συνάντησε έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της rock, αλλά και για την ολική επαναφορά των Aerosmith σε συναυλίες και ηχογραφήσεις!
 Ο frontman των Aerosmith δήλωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ fan του American Idol και δεν είχε ποτέ παρακολουθήσει το show, αλλά  μια συνάντηση με τον Randy Jackson, τον ώθησε αρχικά να παρακολουθήσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του show. Είπε: «Παρακολουθώντας το American Idol, διαπίστωσα ότι κάποιοι διαγωνιζόμενοι είχαν τραγουδήσει σε εκκλησιαστική χορωδία. Το ίδιο και εγώ. Κάποιοι άλλοι είχαν τραγουδήσει στο Broadway, μαντέψτε, κι εγώ! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πέρασαν δύσκολες στιγμές μέχρι να αναδείξουν το ταλέντο τους και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί και μου θυμίζει το δικό μου ξεκίνημα στην μουσική.»
Αλλά αυτός που κατάφερε να πείσει τον Steven να συμμετάσχει στο American Idol δεν ήταν άλλος από τον έμπειρο κριτή Randy Jackson: «Συνάντησα τον Randy και μέσα σε πέντε λεπτά με είχε πείσει! Τον αγάπησα αμέσως, είμαστε σαν δίδυμα αδέλφια που χωρίστηκαν στην γέννα» είπε ο Tyler, χωρίς να ξεχάσει και την JLo: «Σε ένα ταξίδι μεταξύ Αμερικής και Αγγλίας είδα μια ταινία της, το “Back Up Plan” και την ερωτεύτηκα! Είναι πολύ γνήσια και έθραυστη, ο τρόπος που παίζει σε κάνει να ταυτίζεσαι μαζί της».
Καλά όλα αυτά, με τους Aerosmith και την ταραχώδη σχέση του με τον Joe Perry τι γίνεται; Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι Aerosmith μπαίνουν στο studio το επόμενο Σάββατο, καθώς ο Perry έχει έτοιμές νέες μουσικές ιδέες για το συγκρότημα.
 Επίσης ο Tyler αποκάλυψε ότι οι Aerosmith έχουν ήδη συμφωνήσει για μια νέα περιοδεία σε Βόρεια Αμερική- Ιαπωνία και απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει το American Idol μια full time απασχόληση για τον ίδιο! Συμφωνείτε με την κίνηση του Steven Tyler να γίνει κριτής του American Idol;

πηγή: mtvgreece.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου