Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Sexy τραγουδίστριες!!!

Pixie Lott: Sex symbol στη Βρετανία

Η Pixie Lott τείνει να εξελιχτεί σε σεξ σύμβολο στη Βρετανία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Διάσημη όχι μόνο μέσα από τις φωνητικές ικανότητες της αλλά και από την σκηνική παρουσία της πανηγυρίζει, όπως λέει, που επιτέλους μπορεί να κάνει κλάμπιγκ χωρίς να χρειάζεται την ταυτότητα της μεγάλης αδερφής της.«Δεν ξέρω αν και πότε θα γίνω σεξ σύμβολο αλλά μου αρέσει η ιδέα κάποια παιδιά να με προσέχουν και να διακρίνουν πάνω μου θετικά στοιχεία» λέει με αφοπλιστικό στυλ.





Leona Lewis: Στα χνάρια της JLo

Η Leona Lewis προέκυψε απο το βρετανικό talent show X Factor και με την βοήθεια του μέτρ του είδους Clive Davis εξελίσσεται σε σούπερ σταρ. Από το 2006 μέχρι σήμερα έχει κάνει θεαματικά βήματα. Ακολουθεί με έξυπνο τρόπο τα ίχνη της JLO και χτίζει σιγά σιγά μια απίθανη καριέρα στηριγμένη στη φωνή της αλλά και στα σωματικά της προσόντα.



Cheryl Cole: Εκρηκτική!

Εκρηκτικό ντεκολτέ και καμπύλες που αφήνουν υποσχέσεις. Ήταν παντρεμένη με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ashley Cole της Chelsea. Είναι το καινούργιο πρόσωπο της L’Oreal. Η Cheryl Cole έγινε η πιο δημοφιλής κριτής του κοινού στο παιχνίδι “X Factor” και εξελίσσεται σε αγαπημένο παιδί των media. Η τύπισσα δεν παίζεται...


Μόνο αισθησιακές πόζες

Η Rihanna συζητήθηκε πολύ εξαιτίας του ξυλοδαρμού της από τον πρώην αγαπημένο της αλλά και για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Η 22χρονη μετρά μόνο επιτυχίες από την εποχή που έκανε το ντεμπούτο της το 2005 θεωρείται από τις σημαντικότερες pop ντίβες της μουσικής σκηνής και έχει υπογράψει το νέο τέταρτο studio album της που έχει τίτλο Rated R.

Keri Hilson: Μοντέλο με φωνή

Μοιάζει με μοντέλο και φωτογραφίζεται ανάλογα γιατί της αρέσει όπως λέει να προκαλεί αν και θέλει να μας πείσει ότι διαθέτει φωνή που ξεχωρίζει. Η Keri Hilson γράφει μουσική από τα 18 της κι έχει συνεργαστεί με ξεχωριστά ονόματα όπως ο Timbaland. "Στο σχολείο είχα πρόβλημα γιατί τραγουδούσα όλη την ώρα" λέει ενώ το πρώτο της άλμπουμ ονομάζεται "In A Perfect World" και αποτελεί τον καθρέφτη της όπως λέει για τη συνέχεια.

Σώμα που ξεχωρίζει

Η Gabriella Cilmi έγινε 18 χρόνων και θέλει όπως λέει να εκπλήξει. Η νέα δισκογραφική δουλειά της κυρίας από την Αυστραλία λέγεται ‘Ten’. Πριν από δύο χρόνια οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έπαιζαν το "Sweet about me, nothing sweet about me" που κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα και να είναι στο top-10 σε πάνω από 16 χώρες έχοντας επίσης εντυπωσιάσει στο youtube. To album της ‘Lessons to be Learned’ έπιασε κορυφή σε πολλές χώρες. Όμορφη δυναμική με σώμα που ξεχωρίζει μπορεί να τραγουδήσει διαφορετικά είδη μουσικής με ευκολία.


πηγή: menslounge.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου