Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

O Steven Tyler απέρριψε πρόταση των Led Zeppelin!

O Steven Tyler απέρριψε πρόταση των Led Zeppelin!
O Steven Tyler σε συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern αποκάλυψε ότι στο πρόσφατο παρελθόν απέρριψε πρόταση του κιθαρίστα των Led Zeppelin, Jimmy Page, για να ηχογραφήσουν μαζί νέα τραγούδια!
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό στους κύκλους της rock ότι μετά την οριστική αποχώρηση του Robert Plant από τους Led Zeppelin, o Jimmy Page και ο John Paul Jones δοκίμασαν να μπουν στο studio με τον Steven Tyler στα φωνητικά για ένα jam.
Ο Joe Perry τότε είχε αποκαλύψει ότι οι εναπομείναντες Zeppelin είχαν απορρίψει τον Tyler. Τελικά ο ίδιος ανέτρεψε τα λεγόμενα του συνεργάτη του, υποστηρίζοντας ότι: «Ο Peter Mench (manager του Jimmy Page) με πλησίασε και μου πρότεινε να συνεργαστώ με τον Jim. Εγώ αρνήθηκα κατευθείαν. Εκείνος βρίσκεται στην μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη και εγώ έχω ορκιστεί αφοσίωση στους Aerosmith,  που τους αγαπώ τόσο πολύ.»
Ο ίδιος, λίγο πριν από την πρεμιέρα του American Idol δήλωσε ότι ένα νέο album των Aerosmith βρίσκεται στα σκαριά. Λέτε να εντόπισε επιτέλους τον Joe Perry

πηγή: mtvgreece.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου