Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πέγκυ Ζήνα live στο RED για τρεις εμφανίσεις

Η Πέγκυ Ζήνα, έχοντας στις αποσκευές της το πιο προσεγμένο της ρεπερτόριο με επιτυχίες που αγαπήθηκαν και αντέχουν στο χρόνο, αλλά και με τα μοναδικά τραγούδια του διπλά πλατινένιου της cd «Ευαίσθητη ή λογική» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και της Ελεάνας Βραχάλη, «προσγειώνεται» στη μουσική σκηνή  RED στη Λευκωσία για τρεις εμφανίσεις στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου...


Η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της , παράλληλα με τις επιτυχημένες της εμφανισεις στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου στην «Ιερά Οδό», έρχεται στην Κύπρο για να μας παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό με τραγούδια ψυχής αλλά και ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα που μόνο η ίδια ξέρει να προσφέρει στον κόσμο.

Μαζί της σ’αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι δύο ταλαντούχα παιδιά από την Κύπρο, ο Λούκας Γιώρκας, νικητής του X-Factor 1 και η Ευδοκία Καδή. Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία από τις καλύτερες φωνές της εποχής μας, με εξαιρετικό, γνήσιο λαικό ηχόχρωμα και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο, τόσο στη δισκογραφία της, όσο και στις ζωντανές της εμφανίσεις.

«Ευαίσθητη ή Λογική» η Πέγκυ Ζήνα έρχεται στο RED στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου για τα πιο όμορφα μουσικά μας βράδια σε ένα μουσικό ταξίδι που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 22767711

EMAL: red@music.net.cy

πηγή: music.net.cy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου