Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ντεμπούτο στα charts για το νέο single της Britney!

Ντεμπούτο στα charts για το νέο single της Britney!
To “Hold It Against Me” ξεκίνησε την ξέφρενη πορεία του στα charts, φτάνοντας κατευθείαν στην θέση 16 του Billboard Pop Chart!
To πρώτο single από το επερχόμενο album της Britney ισοφάρισε το ρεκόρ που κρατούσε η Madonna εδώ και δεκατρία χρόνια με το single “Frozen”(18 Μαρτίου 1998, θέση 16)  και προς το παρόν την έχει ξεπεράσει μόνο η Mariah Carey με το “Dreamlover που έκανε το ξεκίνημα του στα charts, από την θέση  12, στις 14 Αυγούστου 1993.
 O κατάλογος του Pop Songs chart προκύπτει από την καταμέτρηση του airplay σε 130 mainstream top 40 ραδιοφωνικούς σταθμούς σύμφωνα με την εταιρεία Nielsen BDS.  Σύμφωνα με την μέτρηση της Nielsen, το “Hold It Against Me”  βρέθηκε στην λίστα αναπαραγωγής 36,4 εκατομμυρίων ακροατών που είναι η δέκατη καλύτερη επίδοση αυτής της εβδομάδας στο αμερικάνικο ραδιόφωνο. 
 Αναφορικά με τις πωλήσεις του”Hold It…” τα digital sales ανέρχονται στα 400.000 αντίτυπα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας. Υποψιαζόμαστε ότι πολύ σύντομα η Britney θα βρεθεί στην κορυφή των charts!

πηγή: mtvgreece.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου