Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος άνοιξε την καρδιά του και τις σκέψεις του στην κάμερα της εκπομπής Tv Weekend στο Alter και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζουν πολλοί.

Ήθελε από 6 χρονών να ασχοληθεί με το τραγούδι και έλεγε σε όλους ότι αυτό θα κάνει όταν μεγαλώσει. Έχει δουλέψει σε ψαράδικο, που ήταν και οικογενειακή επιχείρηση από γενιά σε γενιά, σε πιτσαρία και παράλληλα τραγουδούσε και σε πίστες τα Σαββατοκύριακα.
Για τη σχέση του με το χρήμα αναφέρει : «Το χρήμα δεν το αγαπώ, το σιχαίνομαι. Το χρειάζομαι βιοποριστικά για να ζήσω και χωρίς να θέλω να το κρύψω, η ζωή είναι καλύτερη με το χρήμα».
Είναι κλειστός σαν χαρακτήρας και δυσκολεύεται να εμπιστευτεί άλλους ανθρώπους. Οι φίλοι του λιγοστοί και από μικρός ήταν δύσκολος στις φιλίες. Στην προσωπική του ζωή δηλώνει ελεύθερος δεκτικός στο να κάνει κάποια σχέση και πως μέχρι τώρα δεν έχει αγαπήσει σφόδρα, ενώ θα έκανε οικογένεια μόνο αν έβρισκε την κατάλληλη γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει καλή μητέρα. Σαν καλλιτέχνης υπογραμμίζει ότι είναι γνήσιος και αυθεντικός και αυτό που βλέπει ο κόσμος αυτό είναι ο ίδιος επί της ουσίας. Το δήθεν αργά ή γρήγορα θα φανεί.
Από τον Νίκο Ψωμά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=6jPf6O3Pk5Y&feature=player_embedded

πηγή: tralala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου