Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Βγαίνει νέο album από τον Eminem;

Βγαίνει νέο album από τον Eminem;
Την περασμένη χρονιά, ο Eminem έκανε το απόλυτο δισκογραφικό comeback με το album “Recovery” , που τον εκτόξευσε στην κορυφή των charts παγκοσμίως, ύστερα από ένα παρατεταμένο διάστημα σιωπής.
 Θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο album σύντομα ο διάσημος rapper; Σύμφωνα με τον παραγωγό του “Love The Way You Lie”, Alex Da Kid, ο Marshall Mathers, βρίσκεται συνέχεια στο studio και δουλεύει μαζί του πάνω σε νέες μουσικές ιδέες, όποτε το comeback του αναμένεται αρκετά σύντομα! «Δουλεύουμε διαρκώς, χωρίς να μπορούμε να προβλέψουμε ακόμα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχουμε μια τέλεια μουσική χημεία, ελπίζω να συνεργαζόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα»
Στην συνέχεια συμπλήρωσε στην συνέντευξη του στο MTV US  ο Alex Da Kid: «Είναι πολύ σημαντικό για τον Eminem, το γεγονός ότι δεν έχει πίεση χρόνου από καμία δισκογραφική εταιρεία, μπορεί να δουλεύει όσο θέλει μαζί με τον Dr Dre και όποτε εκείνος κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, να κυκλοφορήσει νέο album.»
 Aυτές τις μέρες ξεκίνησε και η δημιουργία της νέας γενιάς της Shady Records, καθώς ο Eminem πρόσφατα «στρατολόγησε» και δυο νέους rappers στην εταιρεία του, την Shady Records, τον εκρηκτικό Yelawolf και το underground supergroup Slaughterhouse. Θα θέλατε να ακούσετε από τώρα ένα νέο album του Eminem;

πηγή: mtvgreece.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου