Επικοινωνία στo: news-mus@hotmail.com

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Γιορτή για τις 200.000+ πωλήσεις του Πάριου

Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία η μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Γιάννη Πάριου. Το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Τα κομμάτια της ψυχής μου» ξεπέρασε με την κυκλοφορία του τις 200.000 πωλήσεις, κατακτώντας άλλο ένα ρεκόρ αγάπης και αποδοχής.

Τα 14 αυτοβιογραφικά υπέροχα  τραγούδια της νέας αυτής έκδοσης έχουν την υπογραφή του μεγάλου μας καλλιτέχνη και  ως δημιουργού .Στον κατάμεστο από φίλους και συνεργάτες φιλόξενο χώρο του Baraonda έγινε η τιμητική απονομή στον Γιάννη Πάριο από την Διευθύνουσα σύμβουλο της Emi Mαργαρίτα  Μάτσα.

Η κα Μάτσα αφού ευχαρίστησε τον διαχρονικό ερμηνευτή για τη δύναμη το αστείρευτο ταλέντο και  την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει του παρέδωσε την πλακέτα.

Τιμητικές πλακέτες επίσης παρέλαβαν ο Νίκος Χατζηνικολάου για την τόσο επιτυχημένη συνεργασία με την REAL NEWS, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας Ανδρέας Κουρής για το LOVE RADIO και Χρήστος Μπάρλας για την REAL FM. Τέλος η κα Μάτσα απένειμε τις πλακέτες  στον Σταμάτη Γονίδη  για τη συμμετοχή του σε ένα ντουέτο του δίσκου με τον Γιάννη Πάριο αλλά και στον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο για την ενορχήστρωση και τη δημιουργική συμβολή του σε ένα τραγούδι.
Γιορτή για τις 200.000+ πωλήσεις του Πάριου

Συγκινητική έκπληξη της βραδιάς  η παρέμβαση του προέδρου της MINOS-EMI  Mάκη Μάτσα. Ο πρόεδρος της ΕΜΙ παρέδωσε στον Γιάννη Πάριο ένα Χρυσό στεφάνι αντίγραφο από το Βυζαντινό μουσείο με το οποίο στεφάνωναν οι πρόγονοι μας τους πρωταθλητές. Εξήγησε ότι από καρδιάς ένιωσε την ανάγκη να δείξει  την αγάπη και την βαθειά εκτίμηση του στον Γιάννη Πάριο και έτσι συμβολικά του χάρισε αυτό το δώρο που συνοδευόταν από μία πλακέτα αφιερωμένη «Στον Μαραθωνοδρόμο της Ελληνικής Δισκογραφίας Γιάννη Πάριο»

Παρόντες φίλοι και συνεργάτες ,η Νατάσα Θεοδωρίδου.ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Μίμης Πλέσσας,  η Χριστίνα Αλεξανιάν , η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Θεοχαράκης και πολλοί άλλοι διασκέδασαν ευχήθηκαν και ήπιαν στην επιτυχία του φίλου και αγαπημένου τους Γιάννη Πάριου.

πηγή: e-go.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου